Home | 

B2B e-handel

Spanvall er en landskendt virksomhed, der forhandler strøelse og brændsel til ethvert dyrehold. De blev i 2012 kunde hos Dynamicweb, og beslutningen har de været meget glade for siden da.

Spanvall er en landskendt virksomhed, der forhandler strøelse og brændsel til ethvert dyrehold. De blev i 2012 kunde hos Dynamicweb, og beslutningen har de været meget glade for siden da.

I samarbejde med Dynamicweb, Avior og Form Agenda har Spanvall fået en flot og velfungerende webshop, hvorfra de sælger deres produkter til virksomheder i hele landet. Spanvall har været særligt glade for at kunne præsentere deres kunder for et unikt grafisk design, muligheden for mængderabatter, samt den intuitive og brugervenlige backend, der har sparet virksomhedes ansatte for mange timer i opdateringer og ordrehåndtering.

Forretningsmæssigt styrker e-handlen Spanvalls forretning, og Direktør Jacob Østergård udtaler:

”Med e-handel har kunderne mulighed for at gennemføre ordrerne hvor de vil – og hvornår de vil. Det giver en frihed, og sparer samtidig ressourcer hos os.”

Udover den tekniske platform har valget af Dynamicweb øget virksomhedens fokus på online markedsføring. Med platformsvalget har Spanvall startet en fokuseret marketingindsats med henblik på at skabe resultater i form af nye kunder og omsætning.

”Vi har fokus på både nye kunder, gennem søgemaskinerne (SEO/SEM) – samt mersalg til de eksisterende kunder via nyhedsbreve og telemarketing. Dynamicweb har hjulpet os på vej med et fundament, der er klargjort til alle typer online marketing.”

Og selvom systemet virker upåklageligt, er der ingen grund til at stoppe her. Dynamicweb tilbyder mange muligheder for integration af nye funktioner, så Spanvall løbende kan følge med udviklingen i efterspørgslen og kundernes ønsker og forventninger til deres B2B Webshop – hvad end det er kundespecifikke priser, salg i flere lande eller integration til ERP-systemer.