Home | 

Synkron Via CMS 3.4.4 er frigivet.

Synkron Via CMS 3.4.4 er frigivet. Den seneste version indeholder vigtige fejlrettelser og har forbedret administration i forhold til cache og generel vedligeholdelse af store webløsninger.

Nye funktioner i Synkron Via 3.4.4

Læs mere i Synkron 3.4.4 versionsnoter
OBS: Vær opmærksom på at der findes en hotfix for 3.4.3. Den løser et problem med gamle URL Mapping data som ikke gemmes ved opgradering til 3.4.3. Dette gælder altså også kunder der ønsker at opgradere til 3.4.4 men som endnu ikke har opgraderet til 3.4.3. Nye installationer kræver man tager højde for en planlagt ændring i måden URL mapping fungerer på i 3.4.3. Det kræver man manuelt sætter det nye URL mapping format op i Synkron Via 3.4.3. som erstatning for de gamle URL mapping regler. Se yderligere i release notes. Den nye release og hotfix er tilgængelig på developer sitet.

Du kan hente den nye version af Synkron Via 3.4.4 fra http://developer.synkronvia.com Hvis du ikke har nogen konto til developer.synkronvia.dk sitet, så kontakt Product owner Søren Laursen sl@dynamicweb-outsourcing.com  +45 20 81 91 05